Referenties

Bekijk onze reviews

Ik heb niks aan te merken op jullie dienstverlening! Ik zou dit iedere freelancer aanbevelen!

Ik ben zeer tevreden over jullie dienstverlening en daarbij jullie snelle uitbetaling!

Als freelancer ben ik werkzaam binnen de sportbranche. Mijn passie, kennis en ervaring wil ik graag delen met anderen. Daar krijg ik veel energie van. Waar ik minder energie van krijg is de administratieve rompslomp en alle regels die van toepassing zijn om mijn freelance werkzaamheden uit te kunnen voeren. Verloning.nl biedt voor mij hierin een uitkomst.

Sinds 2014 sta ik ingeschreven bij Verloning.nl en ik ben er zeer tevreden over. Verloning.nl is een no-nonsense organisatie die op een professionele en transparante wijze service verleent. Op een snelle en makkelijke wijze kan ik mijn facturen opmaken die vervolgens met één druk op de knop direct naar de opdrachtgevers gaan.

Mijn opdrachtgever beveelde me Verloning.nl aan. Het is erg handig omdat ik nu niet te maken heb met de nadelen die komen kijken bij het werken als freelancer. Naast dat het factureren gemakkelijk gaat, mede door de duidelijke website, bevalt het contact met Verloning.nl mij erg goed. Ik kan met al mijn vragen bij hen terecht en ik krijg altijd snel antwoord. Ik zou Verloning.nl zeker aanraden!

Ik werk bij veel verschillende opdrachtgevers en iedereen heeft natuurlijk wat anders en Verloning.nl is zo simpel en zo ideaal. Ik zou het elk freelancer willen aanraden!

Geen stress. Dat hebben jullie prachtig in elkaar gezet. Ik zou jullie zeker aanbevelen.

Ik vond het in het begin wel even wennen om te werken met Verloning.nl, maar naar mate ik er vaker mee werkte en de structuur van de facturen opmaken in de gaten kreeg werd het steeds eenvoudiger. Ik kon voor vragen altijd terecht, dit heb ik als zeer prettig ervaren. Naarmate ik langer werkte met Verloning.nl was het eigenlijk een fluitje van een cent. Voor Freelancers vind ik Verloning.nl echt een aanrader!

Ik vind jullie erg behulpzaam. Jullie hebben altijd antwoorden op al mijn vragen en dat is heel fijn!

Ik ben zeer tevreden over jullie klantvriendelijkheid! Jullie staan me altijd netjes te woord en nemen de tijd voor mij!

Al meerdere jaren maak ik gebruik van Verloning.nl vanwege mijn werk als freelancer in de groepsfitnessbranche. Zelf ben ik een chaoot als het gaat om het bijhouden van administratie… Verloning.nl heeft de administratie zoveel makkelijker gemaakt. Het enige wat ik hoef te doen is een opdrachtgever toevoegen, de afgesproken overeenkomsten in te vullen en ik kan facturen insturen. Die opdrachtgevers worden opgeslagen dus alle volgende keren is het declareren nóg sneller. Dit slimme concept combineert met een goede service maakt het werkelijk freelancen zonder gedoe.