Je browser ondersteunt geen JavaScript of je hebt dit uitgezet! JavaScript is vereist voor de werking van de website!

Over Verloning.nl

Verloning.nl is een jong, innovatief bedrijf welke is opgericht in 2011 en zich heeft gespecialiseerd in het verlonen van freelancers met variabele verloningsvoorwaarden. Flexibiliteit wordt bij Verloning.nl gecombineerd met zekerheid welke past bij iedere individuele freelancer. Wij maken alle processen inzichtelijk en werken daarbij uitsluitend samen met gerenommeerde bedrijven.

De arbeidsmarkt is veranderlijk en er bestaat onzekerheid omtrent de inhuur van ZZP-ers met een KVK inschrijving. In deze arbeidsmarkt biedt Verloning.nl een zeker alternatief voor freelancers en opdrachtgevers. Het werken als freelancer past bij de moderne medewerker die voor eigen rekening en risico wilt werken aan de opdrachten die hij of zij wenst. Via een eigen account beheer je al je opdrachtgevers en maak je eenvoudig een overeenkomst tussen jou en je opdrachtgever. Zodra wij de betaling van jouw opdrachtgever hebben ontvangen, ontvang je direct een loonstrook met de door jouw gekozen verloningsvoorwaarden. Na ontvangst van deze loonstrook wordt je verloning binnen twee werkdagen netto aan je uitgekeerd.

Als opdrachtgever is het van belang dat je goed weet waar je aan begint wanneer je met freelancers werkt. Doet de freelancer wel zijn of haar afdrachten en voldoet dit aan de steeds veranderende wet DBA? Door te werken met freelancers die worden verloond door Verloning.nl, hoef je je daar als opdrachtgever geen zorgen meer om te maken. Als je werkt met onze modelovereenkomsten ben je er 100% van verzekerd dat alle afdrachten worden gedaan en je je dus geen zorgen hoeft te maken over eventuele naheffingen. De modelovereenkomsten kunt je online eenvoudig aanmaken en bevestigen. Tezamen met onze G- rekening en Verklaring betalingsgedrag kun je onbekommerd freelancers inhuren zoals jij dat zelf wenst en waarbij je maximale flexibiliteit hebt.

Neem vrijblijvend contact met ons op