Uitleg

Je kunt als zzp’er het risico van ziekte of een ongeval op verschillende manieren opvangen. Een verzekering voor arbeidsongeschiktheid is vaak erg duur. AOVProfs is een betrouwbaar alternatief en biedt een arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor en door alle zzp’ers in Nederland.

  • Inleg € 175 per maand / 2 jaar lang schenking van € 2150 netto per maand
  • Inleg € 375 per maand / 5 jaar lang schenking van € 2350 netto per maand
  • Iedereen mag meedoen
  • Het geld blijft van jou

Arbeidsongeschiktheid

Wanneer je langer dan twee maanden ziek dreigt te worden, neem je contact op met AOVProfs en licht je toe wat er met je aan de hand is en bij wie je onder behandeling bent. Dit bepaal je dus zelf. We melden je aan voor de maandelijkse schenking en houden regelmatig contact met je. Het kan zijn dat de arbodienstverlener je uitnodigt voor een consult. Je bent volledig beroepsarbeidsongeschikt als je tussen 75 en 100 procent ziek bent. Je ontvangt dan 100 procent van de variant die je hebt gekozen.

Kosten

Je betaalt éénmalig € 125 inschrijfgeld en maandelijks € 25 voor administratie en arbodienstbegeleiding. Zoals genoemd zijn er twee varianten met een wachttijd van 2 maanden:

1) Je betaalt € 150 netto per maand inleg voor een uitkering van € 2150 netto en een uitkeringsperiode tot 2 jaar
2) Je betaalt € 350 netto per maand inleg voor een uitkering van € 2350 netto en een uitkeringsperiode van maximaal 5 jaar. Ben je op het moment van ziekte 60 jaar of ouder dan ontvang je een uitkering tot de AOW-leeftijd.

Opzeggen

AOVProfs hanteert een opzegtermijn van 2 maanden. Als je een uitkering hebt ontvangen, dan kun je pas opzeggen als het lidmaatschap 2 jaar of langer heeft geduurd. Als je deelname aan AOVProfs is beëindigd, dan krijg je na verrekening van de verplichtingen het resterende saldo op je rekening overgeboekt. Het geld dat je inlegt, blijft dus van jou!

Reglement

https://aovprofs.nl/wp-content/uploads/2019/04/Reglement_AOV_Profs.pdf
www.aovprofs.nl