Uitleg

Verloning.nl is een organisatie die hard groeit. We merken dat niet de beperking van ons product de groei tegenhoudt, maar onze bekendheid. We werken graag samen met partijen die ons meer bekendheid opleveren en we worden graag genoemd in blogs of op relevante websites. We meten de conversie met een tracking link.

Tracking link

Een tracking link is een stukje tekst dat je toevoegt aan een normale URL met een link naar Verloning.nl. Door het toevoegen van deze informatie aan de URL, weten we of een gebruiker via een artikel of website onze website heeft bezocht, geregistreerd en kunnen we zien of dit tot een samenwerking heeft geleid.

Vergoeding

Afhankelijk van de wijze waarop je ons wilt promoten, maken we afspraken over de vergoeding die we bieden per registratie en verloning. Vanzelfsprekend verdienen wij pas geld als we verlonen. Derhalve is de vergoeding van verloning hoger dan die van een registratie. Opdrachtgevers mogen ons aanbevelen, maar nooit iemand verplichten om met ons zaken te doen. Bij een financiële prikkel is dit niet transparant, daarom bieden we geen vergoeding aan opdrachtgevers.

Affiliate banners

Je vindt hier een aantal voorbeelden van onze affiliate banners. Plaats onderstaande banners op je website en zorg ervoor dat de banners zijn gelinkt aan de unieke trackinglink.

Aanmelden

Ben je enthousiast over ons product en wil je op structurele wijze ons bekend maken in de markt, dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.