Your browser doesn't support or has enabled JavaScript! JavaScript is required for this site to fully function!

Welke onkosten kan ik onbelast laten vergoeden door Verloning.nl?

Bij de aanmaak van je factuur kun je onkosten toevoegen. Je onkosten dienen dan te voldoen aan de daarbij aangegeven voorwaarden. De volgende kosten kun je onbelast laten vergoeden:

  • Je kunt vakliteratuur 100% declareren
  • Je kunt zakelijke telefoongesprekken 100% declareren
  • Je kunt werkkleding welke je (bijna) uitsluitend kunt dragen in het kader van je werkzaamheden 100% declareren (ondergoed en schoenen vallen hier niet onder, aangezien je deze ook privĂ© kunt dragen)
  • Je kunt werkelijk gemaakte zakelijke reiskosten met het openbaar vervoer 100% declareren (verplicht: je dient een declaratieoverzicht toe te voegen)
  • Je kunt gereedschap of producten voor de uitoefening van je beroep 100% declareren
  • Je kunt duidelijk gespecificeerde reiskosten met eigen vervoer declareren tegen 0,19 cent per kilometer
  • Je kunt kosten voor voedsel, congressen, seminars, studiereizen in relatie tot je werkzaamheden voor 73,5% declareren

Houd er rekening mee dat alle onkosten dienen te worden verantwoord op naam. Vraag hier om als je iets koopt. Zodra je bij het aanmaken van je factuur een declaratie wilt toevoegen, vragen wij daarom ook om een factuur op je naam. Indien je geen factuur op je naam hebt, kun je de onkosten niet onbelast meenemen. Indien je opdrachtgever de onkosten wilt betalen en je geen factuur op je naam hebt, kun je door middel van een extra factuurregel op je factuur de onkosten toevoegen. De kosten kunnen dan niet onbelast worden uitgekeerd en worden tot het belastbaar loon gerekend.Tags

declareren declaratie telefoon kosten bon bonnen voedsel reiskosten onkosten onbelast vergoeden