Your browser doesn't support or has enabled JavaScript! JavaScript is required for this site to fully function!

Kan ik bij Verloning.nl een eindejaarsuitkering en dertiende maand reserveren?

Verloning.nl biedt je de mogelijkheid om het recht op een eindejaarsuitkering en/of dertiende maand op te bouwen. Bij het aanmeldingsproces kunt je jouw verloningsvoorwaarden kiezen. Je kunt bij de balk ‘Sparen’ selecteren of je het recht op een eindejaarsuitkering en/of dertiende maand wilt opbouwen.

Wanneer je ervoor kiest om het recht op een eindejaarsuitkering op te bouwen, wordt er per verloning 5,5% ingehouden op je brutoloon. Wanneer je ervoor kiest om het recht op een dertiende maand op te bouwen, wordt er 8% ingehouden op je brutoloon. Ook kun je ervoor kiezen om zowel het recht op een eindejaarsuitkering als een dertiende maand op te bouwen. In dat geval wordt er per verloning 13,5% ingehouden op je brutoloon.

Indien je al een account hebt bij ons en ervoor kiest om het recht op een eindejaarsuitkering en/of dertiende maand op te gaan bouwen, dan kun je dit zelf op je profiel aanpassen. Je kunt dit onder het kopje ‘Mijn afspraken’ bij ‘Mijn verloningsvoorwaarden’’ instellen.

Je kunt alle inhoudingen terugzien op elke loonstrook. Op je account kun je bij je ‘Mijn afspraken’ bij ‘Mijn reserveringen’ zien welke rechten je tot dat moment hebt opgebouwd en laten uitbetalen. Je reservering zal dan bruto worden uitgekeerd in het tijdvak waarin je op dat moment zit en je wordt netto uitbetaald binnen twee dagen.Tags

reserveringen 13e maand loonstrook dertiende maand eindejaarsuitkering reserveren verloningsvoorwaarden voorwaarden