Your browser doesn't support or has enabled JavaScript! JavaScript is required for this site to fully function!

Hoe werk ik met de modelovereenkomst van Verloning.nl?

Verloning.nl werkt met eigen modelovereenkomsten om de freelancers en opdrachtgevers te faciliteren in de afspraken die gemaakt worden en zekerheid te bieden aan alle partijen.

Onze modelovereenkomsten zijn gebaseerd op de wet DBA. De wet DBA geldt voor Verloning.nl niet aangezien freelancers op de loonlijst bij ons staan en wij voor de afdrachten van loonbelasting en verplichte premies aan de Belastingdienst zorgen. Uiteraard willen wij met de modelovereenkomst duidelijk maken dat Verloning.nl de partij is die de factuur zendt en dat wij ons verplichten tot het betalen van alle belastingen.

Voor het maken van zo’n modelovereenkomst doorloop je eenvoudig een wizard in het profiel van jouw opdrachtgever of freelancer. Je legt hierin de werkafspraken en diensten vast. Vervolgens kun je deze online ondertekenen via iDIN. Wanneer je werkt met onze modelovereenkomsten en de feiten en omstandigheden gelijk zijn met de vastgelegde afspraken, dan bieden wij je 100% zekerheid met betrekking tot de voorgenoemde afdrachten. Wij vinden het belangrijk dat afspraken duidelijk zijn voor alle partijen; transparantie is hierbij essentieel.

Je kunt zoveel overeenkomsten vastleggen als je wilt. Je kunt hierin zelf de termijn vaststellen, bijvoorbeeld voor korte duur of onbepaalde tijd.Tags

model overeenkomst wet dba dba wet idin modelovereenkomst modelovereenkomsten deregulering beoordeling arbeidsrelatie deregulering zekerheid afdrachten contract