Your browser doesn't support or has enabled JavaScript! JavaScript is required for this site to fully function!

Hoe stel ik de modelovereenkomst op met mijn opdrachtgever?

Wij maken gebruik van modelovereenkomsten om de freelancers en opdrachtgevers te faciliteren in de afspraken die gemaakt worden en zekerheid te bieden aan alle partijen. Onze modelovereenkomsten zijn gebaseerd op de wet DBA. De wet DBA geldt voor Verloning.nl niet aangezien freelancers op de loonlijst komen en wij voor de inhouding van loonheffing en premie(s) zorgen. Wij willen met de modelovereenkomst duidelijk maken dat Verloning.nl de partij is die de factuur zendt en dat wij ons verplichten tot het betalen van alle belastingen.

Je dient zelf met de opdrachtgever te overleggen over de afspraken die jullie willen vastleggen. Deze afspraken kunnen worden vastgelegd in onze modelovereenkomst. Voor het maken van zo’n modelovereenkomst doorloop je eenvoudig de wizard in je profiel. Je legt hierin de werkafspraken en diensten vast. Vervolgens kun je deze online tekenen via iDIN. Wanneer je werkt met onze modelovereenkomsten en de feiten en omstandigheden gelijk zijn met de vastgelegde afspraken, dan bieden wij jou extra zekerheden met betrekking tot de afdrachten. Wij vinden het belangrijk dat afspraken duidelijk zijn voor alle partijen; transparantie is hierbij essentieel.

Je kunt zoveel overeenkomsten vastleggen als je wilt. Je kunt hierin zelf de termijn vaststellen, bijvoorbeeld voor korte duur of onbepaalde tijd.Tags

dba afspraken overeenkomst